Autostol/selepude

Dansk lovgivning er således at der er fritagelse for at anvende særligt sikkerhedsudstyr til børn i en taxa. Hvis der findes sikkerhedsudstyr i taxien skal dette anvendes og ellers skal børn under tre år sidde på bagsædet uden sele.

Børn over tre år men under 135 cm. skal sidde op bagsædet og være spændt fast med en almindelig sele.

Vi har nogle få vogne med indbyggede børnesæder og ellers er man velkommen til at medbringe barnets egen autostol eller selepude.

Oplys gerne ved bestillingen at i ønsker en vogn med børnesæde eller autostol, så vidt det er muligt vil vi indfri jeres ønske, men kan desværre ikke garantere jer det.

Barnevogne

Det er vigtigt at fortælle ved bestillingen hvis der skal en klapvogn eller barnevogn med, da ikke alle vore vogne kan medbringe disse.

Cykler

Alle vores taxa’er kan medbringe cykler.

Internet i taxaen

Billund Taxa har taxier med trådløst Internet. Tilbuddet er rettet mod vore forretningskunder, der får muligheden for at arbejde under køreturen.
Det giver kunderne en mulighed for at udnytte tiden bedre, blandt andet til og fra Billund Airport. Øvrige kunder er også velkomne til at benytte sig af muligheden, der naturligvis er uden ekstra betaling.

Har man brug for en taxi som ovennævnte, bedes der gjort opmærksom på dette ved bestilling, gerne i god tid, af hensyn til planlægning.

Kæledyr

Skal du have dit kæledyr med bedes dette oplyst ved bestillingen da ikke alle vogne medtager dyr. Dit kæledyr skal være i en transporttaske/bur.

Antal passagerer

I en lille vogn kan der være max 4 passagerer. Bemærk at alle personer, uanset alder, tæller som 1 passager. Selv om den 5 passager er et spædbarn skal der altså bruges en stor vogn.

Sikkerhedsseler

Som i alle andre biler skal man bruge sele når man kører i taxa.

Hvis du er over 15 år er det chaufførens ansvar, at du er spændt fast og det er også ham der får et klip i kørekortet hvis det ikke sker.

Børn under 3 år skal ikke fastspændes, hvis der ikke er tilpasset sikkersudstyr (fx barnestol) til rådighed i taxaen og barnet sidder på bagsædet.

Børn fra 3 år og op til 135 cm. skal være spændt fast med den almindelige sele på bagsædet. Hvis der er særligt sikkerhedsudstyr til rådighed i taxaen skal det bruges.

Glemte ting 

Glemte eller tabte effekter der efterfølgende bliver fundet i en taxa bliver afleveret på hittegodskontoret ved Billund Politi, Passagerterminalen 8, 7190 Billund. Tlf.: 114.

Åbningstider:

Mandag til onsdag kl. 10.00-15.00
Torsdag kl. 10.00-17.00
Fredag kl. 10.00-13.00

Hasteforsendelser

Billund Taxa er din ideelle partner til transport af hasteforsendelser.

Hos os er dine hasteforsendelser i de bedste hænder og hurtigt og sikkert fremme på bestemmelsesstedet.